E-mail

grensland@ezorg.nl

Maastrichterlaan 58 B / C

6291 ET Vaals

043-3061383

Bij spoed toets 1

Praktische Informatie

Artsen-Huisartsenpraktijk Grensland

Praktische Informatie

Tussen 12:00 en 15:00 uur is de praktijk in verband met administratieve werkzaamheden alleen voor spoedgevallen bereikbaar.

 

Ochtend-urine inleveren voor 11:00 uur in een daarvoor geschikt potje.

 

Tussen 15:00 en 17:00 uur kunt u bellen voor uitslagen (bijvoorbeeld bloedonderzoek, röntgenfoto of een echo).

 

Een recept besteld voor 11.00 uur op werkdagen kan de volgende werkdag na 15.00 uur in de apotheek worden afgehaald. Recepten die u inspreekt tussen vrijdag 11.00 uur en maandag 11.00 uur kunnen op dinsdag na 15.00 uur worden afgehaald.

 

Een herhaal-verwijskaart voor een specialist waarbij u onder behandeling bent kunt u bij de assistente aanvragen; zij zal deze in overleg met de huisarts herhalen. In de regel kunnen verwijskaarten een dag na de aanvraag worden afgehaald. Het is mogelijk dat de huisarts u vraagt om op het spreekuur te komen.
 
Het is niet mogelijk om telefonisch of via de assistente een verwijskaart te vragen voor een specialist waarbij u nog nooit bent geweest (of langer dan een jaar niet bij deze specialist bent geweest). Dit geldt ook bij een nieuw medisch probleem. Hiervoor moet u eerst een afspraak op het spreekuur bij de huisarts maken om te bekijken of de verwijzing daadwerkelijk noodzakelijk is.
 
Het is overigens niet mogelijk om verwijskaarten achteraf uit te schrijven!

 

Via onderstaande link kunt U ons aanmeldformulier downloaden. Dit aanmeldformulier kunt U met Adobe Acrobat Reader invullen en printen of met de hand invullen.
 
U kunt zich registeren / aanmelden als nieuwe patiënt via de WebApp vanaf 16 april 2019.
 
Inschrijf- en Toestemmingsformulier LSP

 
Translate »
Call Now Button Ga naar de inhoud